Val op tussen je concurrenten

Voor succes op marketplaces is een goede marketingstrategie essentieel. Er zijn veel concurrenten die hetzelfde verkopen als jij. Dus hoe spring jij eruit en zorg je ervoor dat die klanten voor jou gaan? Door onze ruime ervaring weten wij wat werkt.

First things first: De basis op orde

Het is belangrijk om eerst de basis op orde te brengen. Heb je nog geen succesvolle reeks productafbeeldingen, geen volledige productomschrijving of geen content op de product detail pagina? Dan is het niet verstandig om al met advertising aan de slag te gaan. Wij voeren een nulmeting uit en helpen je stap voor stap naar een sterke basis.

Product Listing Optimization

Wij kennen de beste tricks om het maximale uit je product listings te halen. We maken ze optimaal vindbaar en zo aantrekkelijk mogelijk voor je klanten.

01

02

Brand Content

Amazon en Zalando zijn de koplopers als het gaat om contentmogelijkheden, maar ook op andere marketplaces maakt goede content het verschil. Wij helpen je om hier optimaal gebruik van te maken. Voeg een uniek merkverhaal toe, deel aantrekkelijke foto’s en maak slim gebruik van tekst.

Staat de basis? Dan gaan we gas geven

Advertising

Zeker als je net begint met verkopen op marketplaces is advertising een must. Maar ook als je al langer bezig bent, heb je ads nodig om onder de aandacht te komen en te blijven.

03

04

Review Marketing

Veel klanten maken hun keuze op basis van reviews. Wij helpen je bij het verkrijgen van reviews en zorgen voor een geautomatiseerd reviewproces.

Maak kennis met Suzanne

Suzanne is onze Brand Content Specialist. Ze weet alles van Product Images, Brand Stores en A+ content. Met haar hulp en creaties weet je zeker dat jouw content straks opvalt en volledig matcht met je huisstijl.

suzanne@chapter-e.com

06 – 46 02 75 53

Intussen loopt er al een paar jaar een fijne samenwerking met Chapter-E. Begonnen met het uitrollen van marktplaatsen in samenwerking met Jeroen en vervolgens doorgepakt op het verbeteren van de brand content met Suzanne. Het contact met Chapter-E en de flexibiliteit die zij tonen maakt de samenwerking voor ons erg prettig. Ze leren je merk en wensen goed kennen waardoor nieuwe opdrachten steeds efficiënter lopen!

elho

Jose Kooi - Marketplace Manager

Chapter E maakt voor ons (Pink Gellac) de A+ Content, Brand Stores en Brand Stories in verschillende landen. Buiten dat ze snel leveren, transparant zijn, proactief meedenken en goed communiceren leveren ze consequent werk van hoge kwaliteit. Een absoluut waardevolle partner voor ons bedrijf!

Pink Gellac

Joris Rijnders - Head of Marketplaces

Maak kennis met Alain

Alain is specialist op het gebied van adverteren op marketplaces zoals Amazon en Bol. Met 5+ jaar ervaring weet hij hoe je advertenties opzet en optimaliseert voor optimale zichtbaarheid met veel focus op winst.

alain@chapter-e.com

06 - 10 58 22 85